Lelaki wajib baca, Mari kita buktikan dengan cara ketahui sifat perempuan dari bentuk bibirnya… mesti anda tidak percaya…

Percaya tidak kalau anda dapat membaca sifat teman, pacar atau mungkin keluarga wanita anda dari bentuk bibirnya saja. Setiap orang memiliki karakter bawaan yang sudah diwariskan oleh Tuhan, apalagi wanita yang memiliki banyak karakter dari bentuk tubuhnya.

Salah satunya adalah bentuk bibir yang berbeda-beda, dan hal ini akan sangat menarik sekali untuk diketahui. Bentuk bibir kecil, sedikit monyong, besar, dan bentuk bibir lainnya lucu sekali bila dilihat.

Apalagi di saat wanita sedang berkumpul rasanya dunia milik mereka saja, pasalnya jika para pria berkumpul tidak akan seheboh gerombolan wanita. Jadi wajar saja banyak yang menyebut wanita biang gosip. Gosip seakan-akan sudah mendarah daging bagi mereka.
Bibir Atas dan Bibir Bawah Tipis

Karakter pemilik bibir ini adalah pekerja keras, bertanggung jawab, dan pantang putus asa. Biasanya anda terkenal sebagai orang yang memiliki ekspetasi tinggi terhadap hal-hal yang anda lakukan dan memiliki selera berlevel tinggi.

Serius juga merupakan karakter anda.Sayangnya anda bukan tipe orang perasa, anda tidak mudah menembak perasaan sekitar anda. Saking sulitnya percaya dengan orang lain, anda harus memilih orang yang tepat untuk mendengarkan keluhan anda.
Bahagian Bibir Atas dan Bawah Tebal

Menyenangkan adalah sifat anda pemilik bibir tebal, sehingga banyak yang menyukai anda.

Guyonan anda akan membuat orang-orang sekitar anda merasa terhibur dan betah berlama-lama di dekat anda.

Menurut anda hidup ini “berharga” jadi ketika anda mempunyai kesalahan, anda akan terus menebus dosa atau kesalahan anda sampai anda menjadi seseorang yang lebih baik lagi dan lebih-lebih baik lagi dari sebelumnya.

Kedamaian adalah impian anda, untuk itu anda akan sangat marah besar saat ada yang ingin merusak kedamaian anda. Kesenangan hidup adalah prioritas anda, sekali dirusak, anda akan bertindak tegas dan keras.

Banyak yang beranggapan memiliki bibir tebal berarti banyak bicaranya. Pernyataan tersebut benar, anda doyan berbicara panjang lebar dan di luar topik inti pembicaraan. Apalagi jika sudah membicarakan mengenai pengalaman hidup anda, dengan senang hati anda akan membeberkannya secara lengkap dan jelas.

Tak jarang banyak orang yang ingin diberi saran oleh anda, selain memang anda mudah bergaul dengan orang baru. Anda juga dengan enteng menceritakan pengalaman anda tanpa ada yang anda tutupi. Dengan demikian anda termasuk banyak memiliki teman tanpa batasan usia maupun latar belakang.

Bagian Bibir Atas Tipis dan Bibir Bawah Tebal

Sifat anda yang menonjol adalah dermawan, anda akan terbuka untuk mengulurkan bantuan dengan ikhlas. Anda tidak pernah terbebani dengan amal, walaupun anda sendiri sedang mengalami kesulitan dalam hal materi. Iya sifat dermawan anda lebih tinggi daripada memikirkan diri sendri.

Murah hati juga milik anda pemilik bibir tipis di bagian atas dan tebal di bagian bawah. Anda akan banyak bicara saat dipancing lawan bicara, sebelum dipancing anda akan biasa saja. Banyak yang meminta saran kepada anda, karena hampir rata-rata saran anda bagus dan baik

LUAR BIASA! INILAH REKAAN DALAMAN RUMAH MEWAH MILIK MR. BEAN DAN KELUARGANYA

Siapa dalam dunia ini yang tak kenal dengan Rowan Atkinson aka Mr. Bean? Pasti semua kenal beliau kan?

Walaupun sering melakonkan watak bodoh dan straight dalam tv, tetapi ternyata beliau seorang yang berjaya dan segak dalam kehidupan sebenarnya. Malah, beliau mempunyai seorang isteri yang cantik dan dua orang anak.

Mr. Bean juga dikatakan mempunyai kekayaan melimpah ruah, maka tidak hairanlah beliau mempunyai rumah besar mewah yang sangat luar biasa.

Berikut adalah gambar beberapa dalaman dan reka bentuk rumah Encik Bean.

BERANI BOY IMAN!! JUAL NAMA AYAHANDA, INI KOMEN “ACT” YANG BAKAL BUAT DATO BOY IMAN MENGGIGIL..

Hari ini Persatuan Pengguna Islam Malaysia telah mengadakan satu sidang media live di laman facebook yusuf azmi dengan individu yang dikatakan melindungi Dato Boy Iman yang dituduh melakukan penipuan perumahan terhadap ratusan individu baru-baru ini.

Beberapa hari yang lalu satu perjumpaan telah dibuat oleh pihak PPIM dengan 2 orang individu yang terlibat dengan sindeket penipuan perumahan yang dikaitkan dengan dato boy iman. Dalam perjumpaan tersebut aktivis PPIM telah memberitahu bahawa Dato boy iman mengatakan yang dia tidak risau kerana dijaga oleh seorang ayahanda iaitu cik ton.

Untuk mendapatkan kepastian pihak PPIM hari ini telah bertemu mata dengan ayahanda cik ton dan beliau sendiri menafikan yang beliau terlibat melindungi satu sendiket penipuan yang dikaitkan dengan dato boy iman. Malah dalam perjumpaan itu Cik Ton telah memberi tahu media yang dia hanya berjumpa Dato Boy Iman sebanyak 3 kali dan tidak mengetahui modus operandinya.

 

Akibat Terlalu Cantik, Gadis Ini Telah Dibuang Kerja Kerana..

  1. Akibat Terlalu Cantik, Gadis Ini Telah Dibuang Kerja. Biasanya orang dipecat atau dibuang kerja disebabkan pretasi kerja tidak memuaskan ataupun kewangan syarikat atau company yang tidak bagus. Namun ada juga alasan yang kedengaran tidak masuk akal seperti yang berlaku pada wanita ini:
    Akibat Terlalu Cantik, Gadis Ini Telah Dibuang KerjaSeorang wanita Britain mendakwa dia kehilangan kerja di sebuah syarikat perfileman di sini gara-gara terlalu cantik.

Wanita itu, Emma Hulse berkata kepada portal Mirror, dia diambil bekerja sebagai penghantar barangan di syarikat UNIT TV di Soho tetapi diberhentikan serta-merta selepas hanya beberapa bulan bertugas tugas.

Menurut wanita berusia 24 tahun itu, pengurusnya mempersoalkan kenapa dia tidak menjadi seorang model atau penyambut tetamu.

“Saya amat kecewa kerana diberhentikan kerja. Saya tidak tahu apa yang patut dilakukan.

Akibat Terlalu Cantik, Gadis Ini Telah Dibuang Kerja

“Mungkin syarikat itu hanya mahu mengambil pekerja yang bermuka biasa berbanding saya yang terlalu menarik perhatian,” katanya.

Ujar Emma lagi, dia berpakaian sopan ketika datang bekerja dan tidak timbul isu dia terlalu seksi.

Malah dakwanya, pengurusnya itu turut meminta nombor telefonnya dan cuba mengajaknya keluar.

Sementara itu, pemilik syarikat berkenaan, Adam Luckwell berkata, kes yang berlaku ke atas Emma merupakan satu diskriminasi dan dipandang serius.

“Individu terbabit yang mendakwa dipecat beberapa minggu lalu selepas tempoh pemantauan, telah berkhidmat bersama syarikat ini kurang daripada tempoh tiga bulan.

“Saya tidak dimaklumkan dengan jelas situasi yang berlaku ke atas Emma Hulse dan tidak boleh mengeluarkan sebarang kenyataan berhubung kes itu.

“Saya memohon maaf kepadanya jika dia berasa kurang senang dengan sikap staff syarikat ini,” katanya.

P/s: Memiliki rupa paras yang cantik juga tidak menjamin kerjaya seseorang 😊

Terbongkar Kekayaan Melampau Pelakon Popular Dato Dr Boy Iman Cuba tengok aset dan harta luar Jangka Boy Iman Diluar Negara Ini Selepas yusof Azmi Bongkar Penipuan DBI…Kalah Datuk Vida Beb..

Terbongkar Kekayaan Melampau Pelakon Popular Dato Dr Boy Iman Cuba tengok aset dan harta luar Jangka Boy Iman Diluar Negara Ini Selepas yusof Azmi Bongkar Penipuan DBI…Kalah Datuk Vida Beb…

Siapakah Boy Iman?Jom Kenali Beliau

Sekitar dua tahun lalu nama pelakon Boy Iman hangat dikaitkan dengan kontroversi bercinta dengan kakak kepada pelakon terkenal Emma Maembong iaitu Effa.Selepas kontroversi itu senyap timbul pula kontroversi dikatakan Boy Iman atau nama penuhnya Norul Iman Abd Rahman membeli gelaran Datuk daripada kerabat Naning. Satu demi satu kontroversi yang melanda atas diri pelakon itu, terbaru pula status Doktor.

Bagaimanapun, Boy Iman mengakui adakala tindakannya itu tidak disukai orang. “Sebenarnya saya pun seorang manusia biasa saja. Kadang tanpa saya sendiri sedar benda yang saya lalukan rupanya salah, perkara itu orang tidak suka. Tapi saya tak boleh nak puaskan semua hati orang. “Kadang-kadang banyak juga kontroversi yang berlaku pada diri saya. Antaranya gelaran Datuk saya ambil dari Naning dan pernah juga dikaitkan dengan kakak kepada Emma Maembong, Effa. Ketika itu pula saya ada masalah rumah tangga,” ujarnya ketika ditemui pada majlis pelancaran DBI
Homes Hari Bertemu Pelanggan di Hampshire Flora Terrace, Kuala Lumpur.

Ditanya adakah status yang diberikan sebagai seorang Datuk dan juga doktor sah atau tidak ini jawap Boy Iman. “Datuk saya sah dan saya dapat dari Pahang. Manakala status Doktor saya pula sudah dimasukkan ke dalam kad pengenalan saya. “Kad pengenalan berstatus Doktor ini pun dikeluarkan oleh Jabatan Pendaftaran Negara, bukan suka-suka boleh letak macam itu,” tegasnya.