OMG! Padah Isteri Dan Madu duduk serumah.. Pening Kepala Suami Di Buatnya..

Asslamualaikum warga krt…sy terpaksa gunaaccount madu sbb takut sangat aib kluarga bahagia saya ni org lain tahu termasuk mak,mil,fil,ipar duai dan adik bradik sendiri..sbb aib ni sngt2 memalukan.

10 tahun saya jadi isteri dan saya ibu kepada 4 org anak perempuan..peranakan saya dah d ikat kerana saya ceaser dah 3x. saya ada madu dan saya terlalu sygkan dia..kami tinggal 1 bumbung dah 4 tahun kami bermadu..suami lah org yang paling gembira kerana kami rapat macam adik bradik..adik bradik pun xrapat macam kami..

Sebelum saya dimadukan..saya sedih sangat bila suami yang saya syg dan cinta mula menduakan saya atas alasan dia nak anak lelaki. saya menangis kerana terpukul dengan hasrat suami..ya dia banyak duit dn mampu..tp di dlm bilik dia lelaki yang selalu kecewakan sy…

xpernah rasa kepuasan seorg isteri kdg2 lps on dengan dia, dia terus tidur berdengkur..terpaksa la saya layan sorg2 sampai puas..mcm ni lah hubungan intim yang xpernah cukup dia bg..isteri mana nak berkongsi kasih sedangkan dia tahu suami dia sangat2 tidak mampu dr segi batin?

Hari2 dia slalu sebut kalaulah ada anak laki..kalau lah ada ank laki..sy sebagai isteri yang terlalu syg pada suami akur dengan kehendak dia utk berkahwin sorg lagi walaupun pahit harus sy telan..

Bermulalah kisah selepas saya di madukan..madu saya cantik lemah lembut sopan santun..sy rasa tergugat sbb takut suami dah xsuka saya lagi bila dah jumpa yang cantik dan muda, tp sangkaan saya tidak betul suami lebihkan masa bersama saya dr isteri mudanya..walaupun lebih masa untuk saya namun di ranjang dia tidak dpt capai apa yang saya nak..di tinggal terkapai kapai kesorang..makin teruk dari sblm berkahwin dua..

husnuzon munkin dia penat layan bini muda skrg..saya tak sampai hati melihat suami ulang alik 2 rumah..sy bagi cadangan satu kan kami dlm 1rumah..lagi pun ada teman masak,teman borak..dengan cerianya dan gembiranya suami mendengar cdangan saya..

Bermula lah kehidupan saya dan madu dlm 1 rumah..masak sama2, makan sama2..madu saya seolah olah ada sesuatu yang nak dia sampaikan pada saya sejak akhir2 ni..bila saya paksa n pujuk dia kenapa? Dia mula bgthu saya yang suami dah lama xsentuh dia hampir 2bulan..rupanya baru saya tahu suami sangat2 tidak bertanggungjawab atas kami..walaupun saya dia sentisa sentuh tp mcm xsentuh pun…sedap dia sorg je..

Pada malam tu sy xdpt nak tidur..tergerak hati ketuk bilik madu nak ajak berborak, tepat pada masa dia pun xdpt lelap..kami berborak panjang pastu entah bila sy terlelap di katil bilik madu.

Dan pada masa tu juga walaupun saya tertido saya dpt rasakan belaian yang luar biasa dari madu.dia cium sy dengan penuh perasaan..bila terjaga saya juga melayan apa yang dia buat..malam itu juga saya dan dia dpt kepuasan yang tak pernah kami rasa sebelum,.dan bermula malam tu saya selalu tidur bilik madu jika suami out station..kami seperti pasangan kekasih akrab yang teramat sehingga tak sanggup rasanya nk berpisah.

Sekarang 4 tahun kami berkeadaan begini..suami gembira kami akrab sebgini dia tak tahu apa yang kami buat di belakang dia..dah 4 tahun baru tergerak hati nak bertaubat…banyak kali saya bertaubat tapi buat balik..benda ada depan mata dan kami berdua xtahan..tolong lah saya mcm mana nak atasi masalah ni.

pengajaran kepada kaum lelaki di luar sana, kalau x mampu jangan la nak mengada2 nak berbini dua..jangan seksa pasangn anda..

sumber:awan viral.com

Akhirnya Terbongkar Juga, Pengguna Astro Mohon Berhati-hati.. Ramai Yang Sudah Terkena !

Kejadian Sebenar

…”Akhirnya……Selamat Tinggal ASTRO….WALAUPUN hati panas…sbb rasa tertipu ngan ASTRO ni… tapi…takpe….think postive jer..saje nak cerita gak manatau jadi teladan untuk orang lain… Wanie & husband decide utk terminate servis ASTRO dah lama..cuma takde masa nak buat cancellation je…1 sbb nak terminate….sakit hati takde cerita asyik cerita ntah pape diulang tayang…2 sebab kakak maira asik layan kartun dr celik mata sampai tido malam…wpun kartun tu dia dah hafal jln ceritanya..3 sebab kami nak pindah rumah taknak bawak Astro..dan sebab utama kerana… Memang kitorang tak tengok TV kalau hari bekerja….sampai rumah dah kul 9.30-10 malam..penat rehat jap terus tido… So hari ni…Wanie gagahkan diri call Astro Service Center….dr pagi call tak berangkat….sabar..sabar…itu mmg lumrah customer service di Malaysia…lepas lunch call lagi….

Dpt cakap ngan staff perempuan ni…..laju cakap nya…bla..bla..bla….ok contract cik wanie masih ada sehingga tahun 2017….kalau nak terminat skrg ada penalty charges RM240. Wanie jawab…contract saya 2 tahun je..saya langgan Astro ni sejak 2011 takkan x abis2 lagi contract….

Saya 2 tahun je..saya langgan Astro ni sejak 2011 takkan x abis2 lagi contract…. ohhh cik Wanie ada buat PENUKARAN DEKODER..so Astro EXTEND CONTRACT lagi 2 tahun….

Wanie cakap….masa saya setuju utk tukar ke dekoder baru kenapa staff ASTRO tak maklumkan bahawa Contract akan disambung lagi 2 tahun????? (Kat situ dah nampak dia sembunyikan Terms & Conditions)

Memang sumpah….dah byk kali staff Astro call suruh tukar dekoder…nak bg free yg boleh rekod bagai wanie tak pernah accept…nak jd cerita..masa dlm pantang hari tu agent/staff Astro dtg umah suh sign tukar dekoder….

IANYA PERCUMA PUAN…JGN RISAU TIADA BAYARAN DIKENAKAN..Dengan rasa tak bersalahnya dia…tidak menerangkan terma & syarat dengan terperinci.

Ok berbalik pada call td…ok cik Wanie…selepas dikira…penalty cik rm190++…ok saya bayar… campur bil utk next month prorate rm50++ (terminate kena bagi 30hari notis macam nak benti keje) so kena la bayar bill next month juga. So total kena bayar RM246++ OK SAYA BAYAR……Ok cik Wanie pembayaran mesti dibuat dlm masa 2 hari..selewat2 hari jumaat ni..

lepas buat pembayaran sila call kami semula utk makluman..baikkkkk saya bayar SEKARANG….ada apa2 lagi???? Selain dari tu apa lagi PENALTY yg saya kena????? Ooo takde dah cik Wanie… itu sahaja…btol ni takde????? Betul cik…itu sahaja yg cik kena bayar…

Dengan segera Wanie buat payment guna M2U….Pastu call Astro balik….orang lain yg jawab plak….. Dia nak terangkan dari A-Z balik…Wanie kata…dah.dah….saya dah bayar..tak oayah terangkan pape…ok dia buat semakkan….bla bla bla….ok saya akan submit permohonan cik Wanie bertarikh hari ni..tamat astro 26-02-2016… selepas itu SILA PULANGKAN DEKODER…. SUPAYA CIK WANIE TIDAK KENA PENALTY RM280…..darah dah naik…..tadi tanya ada apa2 lagi tak??? Dia kata takde…..takde….itu sahaja…apa la salahnya bgtau je semua caj kan senang….

Dekoder tu nak kena deal ngan Technician dia pula….alahai Astro apa2 je la…. So sebagai pengajaran buat semua……

JANGAN SESUKA SUKI TERIMA TAWARAN ISTIMEWA DR PIHAK ASTRO UTK TAMBAH PAKEJ KE… TUKAR DEKODER KE…SBB SETIAP KALI PENAMBAHAN ATAU PERTUKARAN DI BUAT….CONTRACT ANDA AKAN DISAMBUNG LAGI 2 TAHUN (AGAKNYA LA)…NAK CAKAP KAT SINI….ASTRO MMG PALING BYK BUAT HIDDEN CHARGE YG CUSTOMER TAK PERNAH TAU…..JADI MASALAH BILA KES NAK TERMINATE NNT… Lega dapat terminat…RM150 setiap bulan tu boleh la buat simpan ke beli emas ke…panjang cerita hari n.